angelina - komentarze |
hej dzisiaj nie bede opisywac tylko wymysle jakis wiersyk na poczekaniu: kogo uczuciem obdarzyc-nie wiem o kim po nocach marzyc-nie wiem kogo tak naprawde kocham-nie wiem za kim ciagle szlocham-nie wiem kto o mnie sni-nie wiem kto o mnie marzy-nie wiem komu szkoda samotnych dni-nie wiem kto mnie uczuciem obdarzy-nie wiem ale wiem jedno tylko zycie i nasze serca to wiedza a nikt nie wie kiedy nam o tym powiedza ![]() BuSkA =* |
|
Tak napisali inni: |
25.08.2005 :: 21:24 :: dme63.neoplus.adsl.tpnet.pl Hejka! Dodałam nową notkę... Tym razem postanowiłam napisać...ech... jeśli jesteś ciekawa to zajrzyj na www.kwiatek13.talk.pl ![]() ![]() ![]() Pozdrófffffffffka 4 you - Kwiat :* |
25.08.2005 :: 17:30 :: dme63.neoplus.adsl.tpnet.pl DZIEKI CIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! Dziex za koment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To po prostu cudownie... Zaglądam a tam... 5 komentów!!!!!!!!!!!!!! Jak na dobry początek - dla mnie extra ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. I nigdy nie zapominaj www.kwiatek13.talk.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
25.08.2005 :: 11:10 :: ip-213-17-223-234.netia.com.pl nafi heloł![]() ffajny ten wierszyk ![]() ![]() ![]() ![]() |
24.08.2005 :: 20:39 :: cmc83.neoplus.adsl.tpnet.pl Ładny wiersz. Ładny.... Chcę mi się płakać (ale tylko trochę)... Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz - www.kwiatek13.talk.pl Musiałam coś napisać... Musiałam. Tak sobie pomyślałam... nie pisałam na blogu już baaaaaaaaaardzo długo. Muszę na nowo poznawać ludzi, którzy tak jak ja prowadzą swoje pamiętniki... Mam do ciebie prośbę - pomożesz mi??? Znowu odnaleźć się na talku, wśród tych wszystkich duszyczek... ??? Czekam na odpowiedź. Adres znasz. Mam nadzieje, że mogę na ciebie liczyć choć wątpie byś mnie tak na serio pamiętała. Pozdrawiam cię - Kwiat. |
Talk.pl :: Wróć |