24.09.2005 :: 14:20
hej jednak nie pojechalam na zadupie bo starzy pojechali na morze a mi zostawili mala dunczykowa LOL no wiec musz siedziec w domu i pilnowac nie dosc ze moja siore to jeszcze ja - O LOL!!! A jeszcze na dodatek Pela i Agata nie wpadly dzisiaj do mnie czyli chyba zapomnialy ze mialysmy dzisiaj jechac i kupic ........ ........ .. ..... ......... (to jest cenzura) dziewczyny ktore maja swoich chlopakow powinny dobrze wiedziec o co chodzi W czoraj mialam zjebane 60 min na gadzie-ludzie 3 facetow tak mi namieszalo w glowie ze nie wiem jush sama co mam myslec co czuc i w ogole... Jeden chce mnie jeszcze raz zobaczyc drugi wymysla bajki a trzeci.... i co ja mam teraz zrobic a na dodatek nie mam zadnej prawdziwej przyjaciolki jedyna taka to wyjechala i nie mam z kim tego wszystkiego obgadac w klasie nie mam nikogo takiego blizszego czuje jakby wszyscy mnie nienawidzili i tylko tak dla pozoru udaja ze mnie lubia ale jest jeszcze mal szczescie w tym nieszczesciu jednym slowem: zerówka mam swoje 2 ffajne kolezanki z zerówy i kolegow z ktorymi wymieniam zawsze smieszne spojrzenia :p ludzie ja nie wiem czemu mnie wzielo zeby tu to pisac ale h.. za pozno-nie chce mi sie kasowac:p-len ze mnie ale pisac mi sie chce (co ze mnie za pojeba.. dziecko specjalnej troski)a jeszcze jest cos-nadal nie znalazlam zadnego takiego chlopaka ktory by mnie zrozumial i byl inny od wszystkich ktorych dobrze znam-cos mi sie zdaje ze nigdy takiego nie znajde a przynajmniej nie w tym zyciu moze w kolejnym zyciu ktos sie nademna zlituje ... ok koncze narqa bUsKa