29.09.2005 :: 20:31
hej wiec... chodze na tance towarzyskie do mdk w iskrze tak dokladniej to narazie bylam tylko jeden raz i musialam tanczyc z natalia :/ nom bo zabraklo dla mnie facetow ale ja sie nie dam mam do wtorku czas na to zeby znalesc sobie faceta ktory bedzie moim partnerem,jak narazie to gowno z mich polowanie nie chodzi o to ze nikt sie nie zgadza lecz w tym ze nikt mi nie pasuje ale wpadlam na pomysl ze moze Patryk z 2 gim da sie namowic-jak ladnie poprosze i zapuszcze motylka a tak miedz mna a toba to on mi sie nawet podoba no bo co a ty nie myslisz ze jest przystojny :> ... no wlasnie ale jesli on sie nie zgodzi to bedzie chyba po mnie no bo przez ciezko bedzie znalesc se chlopaka w ciagu jakis 3 godzin a dokladniej 3 przerw po 10 min minus 5 min na dojscie pod sale czyli 3 razy 5 min czyli zadanie nie do wykonania 15 minut na znalezienie se chlopaka ktory nie dosc ze bedzie chcial ze mna tanczyc to jeszcze zapisac sie na tance towarzyskie bo wedlug niektorych a raczej wiekszej czesci chlopakow siara jest chodzic na tance towarzyskie - nie wiem dlaczego a tak poza tym to mam zadan od holery jeszcze uczyc sie na chemie a ja jak jakas idiotka pisze note jeszcze dluuuuga jak bym nie miala co robic - l o l . jak ja nie lubie sie uczyc i odrabiac zadania domowe ale powiem jeszcze jedno i koncze a mianowicie chce powiedziec to ze teraz tydzien polega tylko na oczekiwaniu wtorkow o 19.30 na tance tak to nie mam na co czekac ani nie umawiam sie z zadnymi chlopakami bo nie jestem w zadnego typie ani nie umawiam sie z przyjaciolkami bo takich nie posiadam procz jednej ale zawsze zajetej tak samo jak ja-taa zajetej zgadnijcie czym-NAUKA!! jak ja nienawidze szkoly-przynajmniej teraz-niszczy mi cale moje zycie towarzyskie zamiat je budowac lub rozszezac-BRAKUJE MI KASI W ZS3!!!! BuSkA:*