angelina - komentarze |
hey tak sciekawosci to jaka Marlena-ta co mysle z zab....?? napisz mi w komencie nom a dzisiaj myslalam ze bedzie kompletyny nie wypal ale okazalo sie za pogoda sie nademna zlitowala - taaa ale na poczatku musiala mi spodnie do kolan umoczyc i kurtke i w ogole ale to sie wytnie bo gdybym wiedziala ze pozniej bedzie lepiej to bym tam zlala na ta mokrosc ale dlatego ze spodnie i kortka byly mokre to musialam ubrac pozniej kremowe spodnie i kremowy plaszczyk nom wiec opowiastka dnia wiec zaczne od mojego dzisiejszego textu dnia: ja sie ciesze ty sie cieszysz wszyscy sie ciesza noi jest wesolo! - lol nom wiec najpierw wstalam,potem poszlam do kosciolka-taaa wiecie poszlam ale w ten taki ffajniejszy sposob i wiecie spowiedz u ksiedza Marka - lol ok potem wlasnie wrocilam cala mokra i latalam po domqu w majteczkach i bluzie:pp nom i oczywiscie gg i spacerek z Kaja-togo nie opisze bo by byla za duza nera z mnie i niej no wiec BuSkA:* (pozdro tam zboku takie przewijajace-->) |
|
Tak napisali inni: |
24.10.2005 :: 14:50 :: ip-213-17-223-234.netia.com.pl NaT! hej...=)spox notka (napewno=PP) pozdroooo!! narazie wonchaj bazie=PP |
23.10.2005 :: 21:02 :: ev66.internetdsl.tpnet.pl Cały czas siedze na twoim blogu i słucham w kółko jednego i tego samego. Kocham tą piosenke. A teraz już lece. 3maj sie |
23.10.2005 :: 20:47 :: 86-63-100-7.asta-net.com.pl kuba Koment 4 u |
23.10.2005 :: 20:39 :: dcz18.neoplus.adsl.tpnet.pl ten co ma + :] dzieki slonko ze tak uwazaszjest good :*:*:* ty wiesz co ja o tym myslee xD mysle tak jak ty |
Talk.pl :: Wróć |