angelina - komentarze |
hey nie bede sie tlumaczyc czemu nie pisalam bo nie musze,bo to moj blog nie wasz i sie z nikim nie umawialam ze bede tu codziennie pisac:pp-debil ze mnie no a co debila to dzisiaj bylo hallowen w mojej budzie(w budzie bardzo smiesznej jezdza tam samochodziki korytaze to ulice,nauczyciele lubia slodycze bardziej niz my)no i bylo takie cosik ze ten kto sie na ten dzien na lekcje do budy przebierze to nie bedzie pytany i bedzie zwolniony z pisania jakiej kolwiek kartkówki no to oczywiscie ja-bardzo madra glupia idiotka musialam sie ladnie ubrac- -.- lol2 nom to by bylo wszystko... aha sorki jeszcze nie koniec bo ubralam jeszcze buciki jeden kozak-no mozna powiedziec ze tak bardziej elegancki i jeden piekny trampus taki cos ala moro a raczej jak ja to mowie laciata zgnila zielen-noi bylo pieknie.Mialm nawet sztuczny dlugi nos czerwony z pryszczami ale jak przyszlo co do czego to zdecydowalam sie go jednak nie ubrac bo to by byl jush za duzy obciach xD noi w budzie ffajnie bylo nawet chemia mi dzisiaj tak jakos smiesznie cala zleciala ze wydawalo sie to tak jakby bylo tylko 10 min lekcji o zapomnialam jeszcze wspomniec o moim stworze-Kajuni Diabelka to bylo poprostu udane-co ja z niej zrobilam-o lol ja-to w kapeluszu,obok Natalia Sz. z mojej klasy.A zdjatko wykonała Julcia swoja cudowna komcia 28-10-05 |
|
Tak napisali inni: |
01.11.2005 :: 20:30 :: proxies.inter-c.pl Martynka siemka :* dziękuję za komcia u mnie :) fajne zdjęcie :P ładnie wyszłaś :) wogóle to ładnie wyglądałaś! inne Laski z Twojej klasy też :) pozdrowionka serdeczne i buźka :*:*:* |
29.10.2005 :: 22:03 :: azm162.internetdsl.tpnet.pl kuba Hey slonkokoment for you cool na tym zdjeci wyszlas ;] pa:* |
Talk.pl :: Wróć |