angelina - komentarze |
hey =] Jutro są urodzinki Patryka :* -Happy birthday W niedziele są urodzinki Partyka :* - Happy birthday a we wtorek sa urodzinki ... (nie nie Patryka) Walduńcia :* - Happy birthday nom to by było na tyle co do urodzin:p A u mnie jak zwykle szaro,postanowiłam (wlasciwie to jush nawet jak scinalam)ze zapuszczam ta pieprzona grzywe spowrotem na dlugie wloski:pp I dodam wam jeszcze że jestem kompletnie lonely - czy jak to sie pisze,tak wiec oddam Serce w dobre ręceKto chetny ![]() ![]() ^ Troche dziki ma ryj ten misiek ale co tam ![]() narqa:*:*:*.... |
|
Tak napisali inni: |
17.12.2005 :: 18:41 :: dct59.neoplus.adsl.tpnet.pl patryk aha...zapomnialem podziekowac za zyczonka :P THX ;] :*:* |
17.12.2005 :: 18:39 :: dct59.neoplus.adsl.tpnet.pl patryk moze jak to wszystko przemysle jeszcze raz, dokladnie to przyjme to twoje zagubione serduszko :P:*:Pjesli jeszcze nie bedzie za pozno ;] :*:* |
16.12.2005 :: 16:04 :: proxies.inter-c.pl Heej :* Faktycznie ten misiek ma dzikiego ryjka ![]() ![]() ![]() |
16.12.2005 :: 16:02 :: proxies.inter-c.pl |
13.12.2005 :: 20:40 :: evz46.neoplus.adsl.tpnet.pl O siema tu palantka pishe ze zajebisicie ktudko piszesz czyli ana w tom sobote na mijasto z justom i asikom hęęę..... podpisze sie jeszcze raz wrazie czego?!!!!! p a j a czyli p a l a n t k a ciao:* |
Talk.pl :: Wróć |