angelina - komentarze |
hey =] Więc tak 4 stycznia miałam imieninki ale oczywiście nikt nie pamietał,ale 5.01.06 poprosilam bardzo mame żeby jednak zrobila mi impreske noi oczywiscie był zapierdal maxymalny ale w końcu się udało.Wczoraj tj. 6.01.06 była impreska,jestem happy bo wszycho bylo cool przez wieksza czesc impry graliśmy w twistera tylko szkoda ze Olcia nie chciala ani razu zagrac ![]() Olci,Sami i Natalce dziekuje za prezencik-naprawde przypadł mi do gustu Aśce za pomysł z rekawiczka i prezencik chłopakom za to ze przyszli i nie bali sie ani grac w twistera ani szalec z nami Przemysławowi za taniec brzucha i wszystkim którzy byli wczoraj ze mna DZIEX:*:*:*:* KW ![]() |
|
Tak napisali inni: |
09.01.2006 :: 17:50 :: proxies.inter-c.pl Olusia=) Heey=*No iMPrezka BYŁa SOOper ![]() No MAmy nadZIEje, zE Sie PREzEncik podobal ![]() No cÓż ja JuŻ nie LUbie GRAć w TwiSterA ![]() ALE AAnuŚ TEraz MAmy WYpas na KOmórCE ![]() BuuSsiaKi=* |
07.01.2006 :: 12:39 :: ip-213-17-223-227.netia.com.pl Natalka Przewmyłąwie zatańcz dla nas jeszce raz !.. ostatni raz ! JA chce to zaobaczyc ;pAśka i Patryk ?! ![]() |
07.01.2006 :: 12:38 :: ip-213-17-223-227.netia.com.pl Natalka Oddałabym wsyzstko żeby zatańczył dla nas jeszce raz ! Bo mnie jush wtedy z wami nie było![]() |
Talk.pl :: Wróć |