07.01.2006 :: 12:20
hey =] Więc tak 4 stycznia miałam imieninki ale oczywiście nikt nie pamietał,ale 5.01.06 poprosilam bardzo mame żeby jednak zrobila mi impreske noi oczywiscie był zapierdal maxymalny ale w końcu się udało.Wczoraj tj. 6.01.06 była impreska,jestem happy bo wszycho bylo cool przez wieksza czesc impry graliśmy w twistera tylko szkoda ze Olcia nie chciala ani razu zagrac ale za to ja i ona dostałyśmy świra i zesmy wyslaly chypa z polowe pierdolek z komy Patryka do naszych poprostu shiza nie ma innej nazwy poźniej gdy jush musielismy odwieść Olcie i Sami a Adrian i reszta sie zmyli to zaczelo sie dopiero dziać(szkoda że was jush dziewczyny nie bylo-Nati,Olcia,Sami)tak Patryk zaczął szaleć z Aśką,Patrycją i Przemysławem jak ja weszlam do domqu to poprostu byla taka nera.Impra wtedy przeniosla sie na dół,oni szaleli,żucali sie po ziemi(Aśka oczywiście tesh sie rzucala na nich ) a ja se wlaczylam odpowiednia muzyke i zaczelam se przypominac kroki z towarzyskiego i takie moje sztuczki z roba <-- dobrze napisane, noi im to sie spodobało noi sie zaczela szkółka,gash poprostu beka maxymalna Przemysłam pokazał nawet taniec brzucha o lol nie no ja nie mam słów na to co sie dzialo doszlo nawet do tego ze ja,Przemyslaw i Patrycja wyszliśmy z salonu zostawiajac sama Aśke z Patrykiem na łużku nie no jak ktoś chce wiedzieć wiecej lub dokładniejsze szczególy nie zagada do mnie na reala jak nie buchne smiechem to opowiem ok ja koncze jeszcze tylko: Olci,Sami i Natalce dziekuje za prezencik-naprawde przypadł mi do gustu Aśce za pomysł z rekawiczka i prezencik -super zapaszek i dziex ze myslisz ze smierdze chłopakom za to ze przyszli i nie bali sie ani grac w twistera ani szalec z nami Przemysławowi za taniec brzucha i wszystkim którzy byli wczoraj ze mna DZIEX:*:*:*:* KW