16.01.2006 :: 16:43
hey ;] Jaka nera ludzie trzymajcie mnie KadŻa zrobiła se GrZyWeRsA jak to ona zwie W ogóle to co sie wczoraj tu działo :D ;> więc ileś tam po 20:00 wpadła po mnie Ola z koleżanką-Natalią potem co sie dzialo to ja po prostu pozostawie bez komentarza wypisze plan wydarzeń bedzie prościej: 1.Olcia i Natalia wpadaja po mnie 2.Daje sie wyciągąć na dworeq 3.Idziemy pod domeq Marcina 4.Gapimy sie w okna-jego tata przed domem 5.Idziemy dalej wzdłuż ulicy 6.Biegniemy (one na szpilkach):D 7.Decydujemy sie iść po Patryka 8.Idziemy z nim do Marcina 9.Chowamy sie za garażami 10.Patryk gada z Marcinem 11.Ola "wykrzykuje" pytania 12.Postanawiamy iść do Mateusza zobaczyć jego num na plakacie na jego chacie:D 13.Koło Pub`u Olcia zawraca na lodowe zejście potem znowu sie cofa na tamto 14.Spisanie do komórki num 15.Kłutnia kto zadzwoni 16.Rzucamy moneta 17.Ola przegrywa-Ola dzwoni 18.Olcia zamiast poprosic Mateusza prosi o Davida(czy jak tam mu było) 19.NERA cdn w tej notce-kiedyś a dzisiaj w budzie te telefony-cud świata Patryk ty to dopiero masz powodzenie koniec powyższy text został napisany przez idiotke dla własnego bezpieczenstwa nieprubuj naśladować jego obcenzurowanej treści Wielkie pozdro 4 OLCIA:* NATALCIA:* (ta notka ulegnie zmienie-dodane beda ostre szczegóły )