26.01.2006 :: 17:18
hey ;] nie no ludzie ja sie zaraz załamie co sie dzisiaj dzialo to po prostu macabra ludzie byłam w kinie a po drodze włosy mojej koleżanki zamarzły potem po 2 polskim chcialam wyjac reszte kawowych cukierkow to najpierw nie moglam dajsc do szawki bo była "oblegana" a potem to mi Szyna szaffecke zamykał a później obracam sie a tu przed ryjem mam kule na koncu ktorej byl Szyna i Gałka nom potem wracam do domqu kola przeczkola byla slizgawa na ktorej slizgalo sie 2 3,4latkow a ja z Pela Nati Aska i Vercią z dzieciakami sie slizgalysmy non stop gleby i na dole jedna na drugie lezymy a na nas jeszcze dzieciaki o lol wyglądałyśmy jak banda 1wszo klasistek ale nie gim tylko podstawówki a co najlepsze poszlismy potem do lasku pedofi ale najpierw kupilam 2 zozolowe gumy w lasku pela wreszcie dostala swoj kawalek z samym proszkiem w srodku gumy patrzymy a ta proszek wysypuje na reke i wciaga nosem a vercia tak samo no to my w nere Pela tak sie nerala ze az ze smiechu nie mogla i chcialo jej sie szczać patrzymy a ta idzie w "prześwitujace" krzaczki sciaga spodnie i leje jak zesmy wtedy w nere wpadly to poprostu masakra ze az wszystkim sie lac zachcialo Nati stwierrdzila po tym ze ma mokry tylek no to my znowu w nere a teraz jak tylko wlazlam na gg zwalila sie chmara facetow ktorzy mowili ze ladnie dzis wygladalam (nawet qzyn) nie no nie wiedzialam ze taka sianowata szopa dziala na facetow chyba bede se codziennie na coc warkocze plesc a rano bede wstawac o 6 zeby je rozplesc oka ja koncze bo znowy przynudzilam BuSka:* PoZdRo 4 : Patryk z sal. Szyna Patryk qzyn Pela Nati Vera Aska Ola Sami i cala reszta ludzi ktorych lubie