Link :: 01.08.2005 :: 10:47
h3y
no dosłownie nie do wiary
kolejny ffajnie spędzony dzionek na zadupiu,ale tym
razem u cioci najpierw był obiadek-dało się przeżyć
potem krótki spacerek na który m spodkałam pieska,
który wydawał mi się znajomy,gdy zapytałam sie cioteczki
co to za piesek powiedziała że Śni.......... A ja zdziwko.
Więc poszłam zawołałam Agate - q..a,ale mi się udało,bo
Agata to pierwsza normalna osoba średnio w moim wieku na
tym wygnajewie-lol co za słowo.No to poszłyśmy najpierw
lo0o0o0knąć na mine chatke,potem nad tak zwany przezemnie
wodospadzik,Patrycja tam shizy dostała i nie kciała wejść

,
dosłownie to jest najpiękniejsze chyba mniejsce na zadupiu-
a ja tam zawsze tak rzadko bywam że az to dziwne.A później juz
wracałyśmy ona do swojej chatki,a ja i Pati do cioteczki.W każdym
razie super że wiem juz gdzie Agata ma swoj domek.A i Agata
zwracam honor jednak tam przed rzeką jest nadal Tarnowo-sorki.
Noi było super (aż dziwne już drugi raz wtym roku). Jak tak dalej pójdzie to te moje marzenia o unowocześnieniu zadupia się spełnią.
No to znowu to samo nota o Zadupiu-jest zaje fffajnie dłuuuuuuga.
Ok kończe
a i pozdro nie wypisuje w notach,bo jest obok
ok
C!@0
Komentuj(2)
Link :: 23.08.2005 :: 00:16
Hej
Wiem ze dlugo nie pisalam ale mi chyba tego wypominac nie bedziecie??? e tam i tak tego bloga nikt nie czyta to po co ja tu pisze - lol ja jush sama nie wiem co pisze
Wiec pokolei dzisiejszy dzionek byl poprostu boski
(tak nawiasem mowiac chyba ten kamien ktory nosze na szyi-DZIAŁA) ludzie najpierw wszyscy na poprawinach gapili sie na moja szyje (i ten boski brunet i blondyn tesh) a teraz ten cudowny Kamil na piachach oczywiscie najpierw obserwowalam go jakis dluzsz czas a potem wymyslilam pretekst ze niby w siate grac i podlecialam jak na skrzydlach do niego q...a on siem zgodzil i potem ciogle z nim i jego kumplami latalysmy a potem udalo mi sie zdobyc jedo num komy
tylko ze chyba kome zostawil w chacie po powrocie bo jego stara ciagle odbierala ale kit ale w kazdym razie num dobry podal-tak mi sie przynajmniej zdaje.A co do faceta on serio jest boski:blondyn wlosy takie dluzsze ale nie dlugie,oczy piekne,no troche wyzszy ale sie przezyje bo przez milosci nie mierzy sie w centymetrach,jednym slowem cudowny.q....a nie kce nic mowic ale chyba sie nim zauroczylam-ale wiecie wakacyjna pryelotna (mam cichutka nadzieje ze nie tylko)musi byc
no to koncze
(a i zaraz dodam Kamila do listy pozdrawianych obok w ramce:*)
to narqa

Komentuj(1)
Link :: 23.08.2005 :: 22:25
h3y
dzisiaj moze nie byl tak bardzo cudowny dzionek ale tesh super najpierw przyszla pela i nafi i z poczatku myslalysmy ze bedzie nudo bo mialam posprzatac moj pokoj ktory byl caly zawalony ciuchamy na wysokosc 30 cm ale ja jak ja mam szalone pomysly i zrobilysmy sesje zdjeciowa w ktorej przebieralysmy sie najpierw za wiesniary przy czym dodatkowo se zeby czarna kredka pomalowalysmy i na zdjeciach powychodzilo tak jakbysmy nie mialy w tych miejscach zebow i mialysmy na sobie takie zajebiste ubrania ze wes przestan np. na lbach one mialy chustki a mi zabraklo to ubralam ponczochy i sie smialysmy ze mam zaje...ffajne kiteccki pozniej przebralysmy sie za dziw..ne panie z pod lampy przy ulicy to byl dopiero ubaw maxymalny a na dodatek powypychalysmy se staniki ponczochami gash gdyby na talku mozna bylo wkladac zdjatka z folderow to bym jedno zamiescila ludie doslownie by byla brecha maxymalna.... Nom a potem wbilysmy sie na kompa i wlazłysmy na chata i zarywalysmy chlopakow w naszym wieku pela i paja wydzwanialy do jednego byl po prostu ubaw maxymalny no i tak doszlysmy do ok 18.o0 i narqa a pozniej pela jush tylko miala ubaw polazla na piachy i tam to sie dopiero dziala ale niestety musze to wszystko obcenzurowac bo nie wiem czy ona chciala by zebym to tu napisala
no to jush koncze

BuSkA 4 czytajacy
Komentuj(2)
Link :: 24.08.2005 :: 19:44
hej
dzisiaj nie bede opisywac tylko wymysle jakis wiersyk na poczekaniu:
kogo uczuciem obdarzyc-nie wiem
o kim po nocach marzyc-nie wiem
kogo tak naprawde kocham-nie wiem
za kim ciagle szlocham-nie wiem
kto o mnie sni-nie wiem
kto o mnie marzy-nie wiem