Link :: 05.11.2005 :: 21:56
hej
wlasnie jestem bardzo... wlasciwie nie wiem co bardzo jeszcze nie mialam czasu zeby dokladnie pomyslec czy to ffajnie czy tragedia.Ale pierwsze wrazenie to tragedia :/ no bo nie wiem czy czasem mi sie zycie nie zawali przez ta moja "nadwzroczność" - o lol,ja myslalam ze tylko niedowidzacy na jakas odleglosc nosza bzyle a tu takie zdziwko-widzacy zadobrze tesh,o lol-tak dobrze kojarzycie widze lepiej niz inni,kolesiowka powiedziala ze jest to zadka spotykana wada ciezka do wykrycia-taaa,tylko ze dla mnie to sie wydawala zaleta dopuki mi czegos nie wytlumaczyla a dokladniej jest to tak naprawde wada(chociaz to sie wydaje glupie i bez sensu) poniewaz wlasnie ona jest ciezka do wykrycia (ale udalo sie ja u mnie wykryc) no i to wlasnie ona powoduje to ze czesto placze bez powodu i czasem mam strasznie mocne bule glowy-niedozniesienia ostatnio przez 2 godziny tak mnie bolalo ze przez ten caly czas lezalam na luzku i plakalam i zwijalam sie z bulu-to nie bylo mile.Wiec jak wiadomo bede nosic bzyle zeby nie bylo takich skutkow tego mojego widzenia.To jest straszne no bo przez to mnoze zawalic sie cale moje zycie,co bedzie w szkole w piatek na moj widok,a co z moimi sprawami z .... -jak cos sie w moim zyciu zmieni to ja sie zapadne pod ziemie a dokladniej zamkne sie w sobie i w pokoju
koncze bo mi oczy lzawia.... o gasz jak szczypie(ciezko powstrzymac lzy.....
)

Komentuj(1)
Link :: 09.11.2005 :: 21:22
hey:]
chcialam wam powiedziec ze stwierdzilam jush ze to wcale nie
bedzie takie zle,jak cos sie zmieni w moim otoczeniu to znaczy
ze nie byli to prawdziwi dobzi znajomi czy tam przyjaciele a jak
zaczna ze ze mnie jaja robic to poprostu zleje na te osoby bo ci
co mnie naprawde lubia(a moze i cos wiecej) nigdy sie odemnie nie
odwrócą-jestem tego pewna.o lol niezgadniecie co przed chwila
zauwazylam-Martyna przeslala mi linka i czaicie na necie sa
dostepne moje foty wiem ze i tak i tak je wyczaicie po pewnym
czasie wiec odrazu tu wkleje zebyscie nie musieli szukac-wiem ze
jestem zbyt dobra pania no ale co tam :D (znaczy fote
wkleje pozniej bo tu mi teraz jakies bledy wyskakuja zamiast
stronki ale macie adresa: http://www.zs3-
z.webpark.pl/halloween05.html ) - jaki debil ze mnie ale co tam i
tak wiecie jush jaki mam ryj bo do poprzedniej noty dodalam
fote :pp nom a dzisiaj byla masakra na bioli - spyrek,dopiero go
dzisiaj pisalam ale jush sie zaczne uczyc zeby za tydz
poprawic,bo to bylo tragiczne na pewno bedzie bania lub dwuja :/
ja sie zabije no ale tak pozatym to zagarnelam 5- z bioli i z
angola 6 za spiewanie pioseneczki (roxette-spending my time) na
pol z asia ale to nie bylo takie proste:pp musialysmy bez
podkladu-aska falszowala jak nic,a ja nie wiem staralam sie nie
sluchac samej siebie:pp bo bym sie jeszcze zalamala w srodku
spiewania:D ale nie ma co jak co witek najlepiej spiewal
nom a jutro czeka mnie wyjechany dzionek: Praca
klasowa z pola,lekarz zaraz po-nie wiem jak ja wyrobie zeby
dotrzec tam na czas w ogole pozniej po szkole jeszcze do
optyka,po moje zjebane okularki nom i poza tym to jeszcze na
geografii ma pytac a ja nic nie umiem-a nie chce mi sie
uczyc,jedyne co dzisiaj zrobilam zwiazanego ze szkola to bylo
pomalowanie szklanki i stworzenie masy solnej-chociaz nigdy jej
nie robilam i nie wiedzialam jak sie robi poprostu zamknelam oczy
i sypalam make i sol a potem dolalam wody tak na oko - lol2 nom i
ffajnie ale najwazniejsze ze mnie jush pytala ostatnio to moze
jutro nie bedzie mnie pytac :D - mam nadzieje bo jak mnie zapyta
to bedzie pieknie starzy mnie opieprza za oceny-wkoncu to bedzie
dziwne cale zycie ciagne powyzej 5 a w gimie to na 5 i 4 a tu
nagle takie piekne ocenki:D - o lol2 ja chyba padne-to nawet
dobry pomysl,nagle zle sie poczuje na geografii:D-nie no nie bede
az taka niegrzeczna zeby udawac bule glowy i zemdlec oka
koncze

BuSkA:* dla tego pewnego - :pp
I sama BuSkA 4 cala reszta ludzi ktorzy to czytaja
Paaa:*
Komentuj(0)
Link :: 12.11.2005 :: 23:01
hey :]
dzisiaj nie wiem co pisac ale cos mnie wzielo
na bezsensowne w moim przypadku pisanie:
bylam,zobaczylam,
pożądałam,zapłakałam
chcialam lecz nie moglam
cel byl nieosiagalny
byl..byl cudowny piekny
ale niestety nieugiety
chodz byl o krok
dzilily nas setki kilometrow
gdy zdarzyo sie zblizenie
slodkie oczu spojrzenie
ktore wyrazalo nasze pragnienie
ust zetkniecie
chwilowe zapomnienie
lecz po chwili wszyskto zniklo
zaginelo,mnie pominelo
i znow dzien-na jush nie sen
ale nadzije jest we mnie
wierze ze kiedys spodka mnie
sen na jawie
moje ty kochanie:*

Komentuj(1)
Link :: 12.11.2005 :: 23:07
jestem silna
chociaz niezbyt pilna
jestem wierna
a nie jak inne bierna
jestem wytrwala
i jak jush to naprawde bede kochala
jestem zozolem
z wujkiem angolem
jestem dziwna
i czasem naiwna
jestem nieprzewidywalna
i bardzo lojalna
jestem mila
choc czasem zawila
sens-nie wiem co to
ty idioto
i na koniec
poczatku:
jestem kochana-
jestem silna Ana

Komentuj(2)
Link :: 13.11.2005 :: 13:28
nie wiem co mnie wzielo zeby napisac tu ta piosenecke ale to sie wytnie.Dodam tylko ze ta piosenecke napisalam w 2 klasie podstawowki i prosze-pozwalam na wysmiewanie mnie w komentach :
chce sie nauczyc calowac
pierwszym pocalunkiem ciebie obdarowac
w twych ramionach czym predzej
pocaunkow wiecej wiecej
calowanie
ust sie spotykanie
serc sie przyblizenie
twych cudownych oczu spojrzenie!
dlaczego mnie zawsze unikasz
gdy tylko mnie spotykasz
ja z tesknota za calowaniem
za naszych ust sie spotykaniem
calowanie
ust sie spotykanie
serc sie przyblizenie
twych cudownych oczu spojrzenie!

Komentuj(3)
Link :: 18.11.2005 :: 19:31
hey :]
jestem chora-to pewne i nie chodzi jush tylko o to ze na glowe i powinnam sie leczyc ale legalnie to nie sprawiedliwe mnie gardlo tak boli
rano jeszcze glowa i w ogóle a starsza kaze mi do budy chodzic- ha i jutro jade do szpitala:pp
po co?do kiedy?dlaczego? - odpowiadam:a co was to obchodzi:pp
nom i tak ffajnie znowu nawaliłam
. <--kropka nom wlacha nie napisalam jeszcze ze dzisiaj wygladalam w budzie najpierw jak pudel z grzywa na oczach-wczoraj zrobila mi fryzjerka grzywke(wygladam na wiekszego debila niz jestem)nom potem jak zrobilam jedna kite wygladalam albo jak profesorka z okularkach :pp a na koniec wygladalam najlepiej - jak Hermiona z Harrego Potera poprostu brecha maxymalna
a i stwierdzilam ze ostatnio mnie calkiem pogieło najpierw wybralam se okulary non stop-a moglam tylko doczytania potem ta grzywka -no coments
ok nie bede jush przynudzac-o ile to ktos czyta

Komentuj(2)
Link :: 19.11.2005 :: 21:40
jestem wkurwiona napisalam se zajebiscie dluga notke a moja pieprznieta siora podeszla i ja skasowala-pewnie teraz ryczy tam w swoim pokoju bo ja w morde walłam-i dobrze niech se ryczy guwniarz $@#^$%&*($%&^#@%$#%^%*&()&%^$%%$@#@#^)(*&^%
ok narqa:*

Komentuj(1)
Link :: 20.11.2005 :: 20:19
Moje życie jest naprawde pojebane.Ffajnie ze chociaz sie powstrzymalam i kogos nie zarazilam-niech ta osoba siedzi cicho i sie na ten temat tu nie wypowiada :pp.Nom pozatym nie wiem co ja mam zrobić ale chyba bede musiala zabrac sie za siebie znaczy mniej tv,mniej kompa,mniej gg a wicej porzadku w pokoju i spodkan ze znajomymi
oraz no troche wiecej nauki bo aktualnie to moj poziom nauki stoi na minus 1 :pp o lol nom w ogóle dzisiaj mialam taki zalatany dzien ze to poprostu masakra jush dawno nie mialam takiego spida :] w ogóle to jeszcze KTOŚ mial do mnie sapy że zmienilam klasowego bloga-myślałam że na lepsze ale temu komus sie nie podoba,tak myśle ze chyba usune te moje ustawienia i sie wycofam z tego calego bloga dziewczyn klasy 1 f no bo wescie przestancie najpierw mowia ze mam zmieniac cos jak mi nie pasi a potem kto inny ma do mnie o to apy to ja dziekuje.Przepraszam dziewczynyale serio mam jush dosyc po tej jednej niemilej sytuacji.Nom ale dzisiaj czuje ze to byl tak ogółem udany i ffajny dzionek-spodkalam sie tak z kimś
:* z Justą z NAtalia:/ z moja siora z moim tata z moja mama z moim dziadkiem
i z wieloma innymi ffajnymi ludzmi
BuSkA 4:
~Kto$:*
~JuStY$:*
~KAja:*
~Kasia:*
~Asia
~Natalia
~Pela
~noi reszta tych co sa w pozdro w menu

Komentuj(5)
Link :: 28.11.2005 :: 14:57
twój adresik w moich linkach ;]
kto chce byc tam w moich linkach to np:] niech se wpisze swoj adresik w komencie i nie ma sprawy :pp
a teraz przejde do notki:pp :
nie wiem czemu ale opisze wam najgorsza rzecz o jakiej moglabym tu pisac: O SZKOLE!!!!!
pisze o szkole bo ostatni zapominam nawet o tym co robilam pół dnia temu :pp
tak wiec:
1.Angielski:z nasza pania wychowawczynia(oczywiscie bylo tylko pół klasy-2 grupa)noi oczywiscie prawie pół lekcji zeszlo na gadaniu o basenia-chyba sie jutro nie uda,ale jak rodzice i szkola sie zgodza to pojedziemy ale 21:0o :pp nom i gadalismy o bowlingu i o prezentach na gwiazdke-ja nie kce losowac-a jak wylosuje Mongoła albo Tomira no potem pare zadan i dzwonek :pp
2.Geografia: oczywiscie nie wiedzialam ze bylo cos zadane i musialam przed spisac:pp no tu jak zwykle przysypianie i oczywiscie w któryms momencie trzeba bylo pokazac ze jest sie "mądrym" i podlazlam se do tablicy do zadania z ktorym klasa miala lekkie trudnosci,zrobilam je i tu nagle taki gong kolesiówka wpisala mi 5 do dziennika noi oczywiscie musiala zapowiedziec sprawdzian na nastepna lekcje-dobrze ze chociaz zapowiedziala:pp
3.j.polski:mial bys sprawdzian z imiesłowów orzeczen i podmiotów ale kochana pani Aldona znowu nam przełożyła,bo rozumie to iz ona miala nasze zeszyty i nie mielismy sie z czego uczyc(ja mialam z czego-zrobilam se sciage na poprzednio:pp)noi mamy jutro,a i chodzila wczesniej po korytarzu z moim zeszytem,myslalam ze cos nie tak takie mialam nerwy i na lekcji na samym koncu mi dala,do tego czasu nerwacja maxymalna ale nic okazalo sie ze kolejna piąteczka wpadła :pp.Ja naprawde zaczynam jeszcze bardziej lubić Aldonke niż na początku :]
4.w-f:tu masakra najpierw mialysmy miec w malej sali i grac w unihoka:pp ale jak pobiegalysmy tam juz pare kółeczek to przyszła Monia i zapytala sie pani czy nie chcemy cwiczyc z nimi bo one mialy duza sale,noi nasza pani siem zgodzila najpierw kazala nam dokonczyc poprzednie bieganie a potem mialysmy sie polozyc w rzadku i na jej sygnal biegnac do sciany i spowrtote nastepnie nasza pani kazala poprowadzic rozgrzewke nauczycielce w-f 1g to byla prawdziwa masakra najpierw kazala nam biegaz dookola duzej sali potem kazal ustalic kolejnosc i nie pozwolila sie wyprzedzac no i tak biegalysmy chyba jakies 20min i do tego biegania jakies obroty rekoma "wesole zycie staruszka"itakie tam - myslalam ze umre :/ no a potem "najfajniejsza"gra z "najcieńszymi"dziewczynami:myślalam ze mnie tam zabija na szczescie Monia i Jula i Ewka byly w mojej grupie poprostu ja nie lubie w-f z 1g wtedy kiedy mamy jakies gry nie o ze mam cos do tych dziewczyn,ale jak na mnie sa za silne i zbyt mocne.No i koncze o w-fie
5.Niemiecki:jak zwykle nuuuda jedyna atrakcja to bylo patrzenie jak pela je loda a kolesia slepa-nic nie zauwazyla no w ogole Babka byla nie w sosie cisza grobowa i Amen
Noi koniec mialam dzisiaj tylko 5 lekcji-na szczesce bo bym chyba wiecej nie wytrzymala a jutro tragedia 2 GODZINY TECHNIKI Z P. RZYCZYCKA* dziewczyny pamietacie pod p.t. w podstawówce dobra naqa wam
*czy jak jej tam
PoZdRo 4 All
a szczególnie ci z menu:*
BuSkA:*:*

Komentuj(6)